IMG_1875-min
IMG_1873-min
IMG_1874-min
IMG_1881-min
IMG_1876-min
previous arrow
next arrow


VERTROUWENSPERSONEN

Jong Nederland Helden

Judith Ueberbach-Bosch (1978)

Sinds 2014 woon ik met mijn gezin in Helden. Mijn man, Pascal Ueberbach, is in Helden opgegroeid en onze drie dochters zijn allemaal enthousiaste leden van Jong Nederland.

In mijn werk als directeur van BS de Groenling, werk ik dagelijks met kinderen en volwassenen en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je goed te voelen in een groep. Alleen wanneer je je gehoord en gezien voelt, kun je echt genieten van de activiteiten die je doet met je groep.

Als vertrouwenspersoon voor Jong Nederland Helden bied ik ondersteuning en advies. 


Contactgegevens:

E-mail: judithpascal@home.nl

Tel: 06-83987458

Ruud Cuijpers (1966)

Sinds 1997 woon ik in Helden. Ik ben werkzaam in het onderwijs in het VMBO en heb daardoor de nodige ervaring met de jeugd en de dingen die hen bezighoudt.
Een van mijn twee kinderen is een aantal jaren lid geweest van Jong Nederland.


Een bestuurslid heeft mij gevraagd of ik de taak van vertrouwenspersoon op me wil nemen. Ik doe dat graag en wil me op die manier inzetten voor de vereniging.

Contactgegevens:

E-mail: famcuijpers@ziggo.nl
Tel: 0648953678

Wat kunnen de vertrouwenspersonen voor je doen?

Jong Nederland Helden biedt leden, ouders van leden en kaderleden de mogelijkheid om zich te wenden tot een vertrouwenspersoon. Deze vertrouwenspersoon geeft advies en ondersteuning, indien men slachtoffer is van discriminatie, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, agressie, pesten, geweld of andere zaken.

De vertrouwenspersoon is er voor leden, ouders van leden en kaderleden van Jong Nederland Helden. Deze dient als aanspreekpunt om klachten kenbaar te maken wanneer het gaat om (vermoedens van) ongewenste en/of ongepaste omgangsvormen.

De vertrouwenspersoon kan bemiddelen tussen partijen bij onderlinge (Jong Nederland Helden gerelateerde) geschillen. Indien nodig wordt doorverwezen naar andere organisaties of partijen.

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en dat betekent dat hij/zij géén lid is van Jong Nederland Helden. De vertrouwenspersoon luistert naar jouw verhaal. De vertrouwenspersoon is wel bevoegd om bestuursvergaderingen bij te wonen en zaken aan de orde te stellen. Voor reguliere vragen of opmerkingen omtrent groepsbijeenkomsten of andere Jong Nederland Helden activiteiten is de groepsstaf of het bestuur het eerste aanspreekpunt.

About Us – Vertrouwens Personen